NIEUWE MEDEWERKERS 
                Nieuwe collega's in de
               buitendienst en kantoor.
                  Zie laatste nieuws!

 

U bevindt zich hier: Acties

Na de vakantie treft u bij Verffabriek OAF Holland BV een aantal nieuwe gezichten aan. Wij stellen onze nieuwe collega’s graag aan u voor.

Buitendienst

Na meer dan 10 jaar voor OAF te hebben gewerkt, gaat Arno Slagter per 1 september 2018

OAF is gedurende de overlappende week (week 32) in de bouwvakantie gesloten. Vanaf maandag 13 augustus zijn we u graag weer van dienst.


REDUCEER KOSTEN EN HELP HET MILIEU.

Verffabriek OAF Holland BV brengt witte dakcoatings op de markt voor op met bitumen of EPDM behandelde platte of licht hellende daken.

OAF heeft haar oorsprongNordic Beits AQ is een Scandinavisch geïnspireerde, waterverdunbare semi-dekkende beits voor binnen en buiten. Naast het ontwerpen van prachtige ruimtelijke interieurs, hebben zij ook de traditie om hun huizen te schilderen in unieke kleuren. Nordic

Voor een trendy afwerking van o.a. steigerhouten objecten heeft verffabriek OAF Holland het kleuraanbod uitgebreid met de kleuren Antraciet Wash en Black Wash. OAF Steigerhoutbeits verlengt de levensduur van alle houtsoorten, zowel

Snel vinden
Top 10 Producten
Klantenservice
Heeft u vragen of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan contact op met de klantenservice. Onze medewerkers zijn deskundig en beantwoorden graag al uw vragen.

Algemene voorwaarden
© 2018 OAF Holland BV
Disclaimer